Drumul spre Transfagarasan

Saluuut!

Am revenit sa va povestesc despre frumoasa calatorie pe Transfagarasan din vara acestui an 2013. E un loc superb, unde eu m-am simtit departe de stresul facultatii, de rutina zilnica… departe de griji. In drumul pe Transfagarasan am oprit la un restaurant (mi-a placut) numit “La cetate”  chiar aproape de Lacul Vidraru. Am comandat bultz cu sunculita rumenita, branza si ochi deasupra si frigarui. Satui (eu si prietenul meu), ne-am continuat drumetia spre Lacul Balea (glaciar).

Ajunsi acolo, eram inconjurati de munti, vai, un targ cu tot felul de suveniruri si spre surprinderea noastra dincolo de toate acestea se afla chiar Lacul Balea (o spendoare). Asa o priveliste de un verde linistitor, lacul linistit, cat si privelistea de sus de unde zarea drumul cu serpentine m-a facut sa ma simt cu totul, in alta parte a lumii.

Am stat cateva ore facand poze, asezandu-ne mai apoi la terasa cabanutei de pe Balea Lac, manacand apoi zmeura si cumparand cateva suveniruri de pe acolo. O experienta draga mie si de care-mi voi aminti fericita mereu 🙂

1 comment
  1. super tare! :>:>:> de cand zic si eu ca ajung acolo, dar…timpul nu e cu mine 🙁

Comments are closed.